Si te mbyllim nje Email ne Hotmail(MSN) account

 

  
Nëse jeni lodhur nga reklamat,mesazhet abuzuese etj, dhe nuk dëshironi
qe ta përdorni një Email qe keni hapur ne logarin e Hotmail-it,apo MSN
atëherë veproni kështu.


1.Hape Mesengjerin si zakonisht duke shkruar Email-in tuaj dhe passwordin, (hyni ne MSN);

2.Kliko ne butonin Open your email inbox,(faqja ku ju i lexoni/dërgoni mesazhet);

3.Ne fushën ngjyrë te kaltër ne anën e djathte keni dy komanda Options|Hepl ,ju klikoni Help;

4.Pasi hapet nji dritare ne katrorin, Search MSN Hotmail Help, shkruani Close Account;

5.Klikoni ne shigjetën ne fund te katrorit(box-it)

6.Kliko ne tekstin e kaltër Close your account

7.Do te ju paraqitet teksti si me poshtë:

If you have a free MSN
account, and don't use
it to sign into another
service, go to the Close Account page,
and then follow the instructions on-screen.

8.Kliko ne tekstin Close Account page;

9.ju hapet një dritare e Re dhe ne fund klikoni butonin Close My Account,

10.dhe do te merrni konfirmimin se logarija e juaj është mbyllur.
Te gjithë ata qe do te tentojnë te ju shkruajnë e-mail do te marrin konfirmimin nga WebMasteri se mesazhi i tyre dështoj:

(Ju mund te aktivizoni llogarin tuaj përsëri brenda 10 ditëve kur te dëshironi dhe kontakt lista e juaj mbete e pa ndryshuar )
 

Designed By : Vel1 © 2010 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode