Muzika mp3

 

Muzik Shqip

Muzik Te Huaj

Video

DVD Humore

Shkarko Video

Lojra

Chat

Horoskopi

Rezulltatet

Radio

  Një hap prapa
dir Zbavitu.Net Mixtape Vol.1 - United Albanian Rapers 2009
dir Islam
dir Folklorike
dir MP3 2005
dir MP3 2006
dir MP3 2007
dir MP3 2008
dir MP3 2009
dir MP3 2009 ( RAP SHQIP )
dir MP3 2010
dir MP3 2010 ( RAP SHQIP )
dir MP3 Per Dasma
dir Melodi te Pavdekshme
dir Patriotike
dir Remix

  Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Folder / www.risi-ks.com - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT [PREMIER NE RISI-KS 2010]
Folder / www.risi-ks.com - MUZIKA ANGLISHT [RISI 2010]
Folder / www.risi-ks.com - FILMA BOTEROR [RISI RISI 2010]
Folder / www.risi-ks.com - CHAT - LIVE [RISI 2010]
Folder / www.risi-ks.com - HITET DHE ALBUMET E VITIT [2009]
Folder / www.risi-ks.com - HITET E VITIT [2008]
Folder / www.risi-ks.com - HITET E VITIT [2007]
Folder / www.risi-ks.com - HITET E VITIT [2006]
Folder / www.risi-ks.com - HITET E VITIT [2005]
Folder / www.risi-ks.com - HITE DHE ALBUME TE GJITHA KOHERAVE
Folder / www.risi-ks.com - VIDEOKLIPE SHQIP [RISI 2010]
Folder / www.risi-ks.com - RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2010]
Folder / www.risi-ks.com - RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2009]
Folder / www.risi-ks.com - ROCK SHQIP
Folder / www.risi-ks.com - TALLAVA
Folder / www.risi-ks.com - MUZIKA VALLE [RISI 2009]
Folder / www.risi-ks.com - MUZIKA LIVE
Folder / www.risi-ks.com - SHOUND E KIQ
Folder / www.risi-ks.com - KENGE FOLKLORIKE
Folder / www.risi-ks.com - KENGE PATRIOTIKE

 

 

Muzik Shqip

 

Muzik Te Huaj

 

 DVD Humore  

Shkarko Video

       
  
                                                

Kerkoni per kenge ne faqe ! E RE
Emri :

 

 

  Emri i Albumit desc Madhesia desc Regullimi i Fundit desc
tyyp Kthehu Mbrapa
tyyp * Seriale Vendore ( Kafeneja Jone dhe Familja Moderne )
tyyp * Humor dhe Filma ( Shqip DVD )
tyyp * BigBrother ( Albania )
tyyp * Lojra ( Te Vogla )
tyyp * Hitet e Muajit
tyyp * Muzikat e Vitit 2009
tyyp * Muzikat e Vitit 2008
tyyp * Muzikat e Vitit 2007
tyyp * Muzikat e Vitit 2006
tyyp * Muzikat e Vitit 2005

Lojra

hat

 

Horoskopi

 

Rezulltatet

 

Radio

Designed By : Vel1 © 2010 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode