kaka

 

Kaka të

Sipas Sunday Times, Jose Mourinho është i gatshëm t’ia tregojë derën superyllit brazilian, Kaka, në mënyrë që të fillojë revolucionin e tij me transferimet e reja.

Nga këto pretendime të Mourinhos, sigurisht se do të alarmohen Manchester City dhe Chelsea, klube të cilat e kanë bërë të ditur që moti dashurinë e tyre për asin brazilian.

Mbetet të shihet nëse Abramovich do t’iu rreket xhepave të tij për brazilianin Kaka, kurse nga ana tjetër vlen të ceket se Jose Mourinho e ka rikthyer interesimin e tij tek Ozil, pikërisht në momentin kur gjermani është duke u kërkuar me ngulm nga Manchester United.

Share |

Designed By : Vel1 © 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode